Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιών

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

υπηρεσίες ψηφιοποίησης πάσης φύσεως αναλογικού περιεχομένου

Φωτοτυπίες έγχρωμες και ασπρόμαυρες

Φωτοτυπίες έγχρωμες και ασπρόμαυρες και φωτοαντίγραφα (ξηρογραφικά, σε χρωματιστό χαρτί, σε χαρτόνι) σε όλα τα μεγέθη (Α0 - Α1 - Α2 - Α3 - Α4). Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε 380 ασπρόμαυρες φωτοτυπίες και 160 έγχρωμες φωτοτυπίες το λεπτό. Με την βοήθεια λογισμικών φτιάχνουμε εξώφυλλα για να διακοσμούν ή και να ενημερώνουν για το περιεχόμενο των αντιγράφων σας.

Έχουμε την δυνατότητα για την φωτοτύπηση αρχείου και την δημιουργία αντιγράφων με την ίδια εμφάνιση (φάκελοι, διαχωριστικά κτλ).

Μπορούμε να φωτοτυπήσουμε σχεδόν τα πάντα αλλά και ταυτόχρονα να τυπώσουμε σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού (μέχρι 120 γραμμάρια) σε οποιοδήποτε χρώμα. Χρήσιμο για φροντιστήρια και εκπαιδευτικούς που θέλουν οι σημειώσεις τους να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και της ταλαιπωρίας που δέχεται ένα φωτοαντίγραφο.

Ειδικές τιμές σε φωτοτυπίες για φροντιστήρια, εταιρείες και οργανισμούς με δυνατότητα για μόνιμη συνεργασία. Κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού παραλαβή και αποστολή στο χώρο σας.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στο χώρο των φωτοτυπικών μηχανημάτων και των αναλώσιμων για να προσφέρουμε οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα.

Xerox - Canon - Ricoh

  • Φωτοτυπικά μηχανήματα έγχρωμα και ασπρόμαυρα για όλα τα μεγέθη (Α0 - Α1 - Α2 - Α3 - Α4). Αναλώσιμα και εξειδικευμένο service φωτοτυπικών μηχανημάτων.

Χαρτικά Navigator

  • Αναλώσιμα γραφείου και βραβευμένα χαρτικά για ποιοτικές φωτοτυπίες και φωτοαντίγραφα, σε όλα τα μεγέθη (Α0 - Α1 - Α2 - Α3 - Α4).