Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιών

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

υπηρεσίες ψηφιοποίησης πάσης φύσεως αναλογικού περιεχομένου

Ψηφιακές και offset εκτυπώσεις

Αναλαμβάνουμε την ασπρόμαυρη ή έγχρωμη εκτύπωση κειμένων, φωτογραφιών καθώς επίσης αρχιτεκτονικών σχεδίων μεγάλων διαστάσεων. Ψηφιακή εκτύπωση από email, cd, dvd, δισκέτα, usb flash drive, αρχείων word, excel, power point, cad, εικόνες (jpg, png κ.α.).

Ψηφιακές εκτυπώσεις

  • Σε αυτοκόλλητο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι κατάλληλο για τζαμαρίες καταστημάτων, επιγραφές αλουμινίου, stickers, επιτοίχια διακόσμηση και πολλά άλλα. Υπάρχουν 2 τύποι το γυαλιστερό και το ματ.
  • Σε αυτοκόλλητο για τοποθέτηση σε τζάμια. Είναι διάφανο υλικό το οποίο επιτρέπει να υπάρχει ορατότητα από την μια πλευρά ενώ από την άλλη πλευρά εκτυπώνεται η μακέτα. Είναι κατάλληλο για τζάμια, βιτρίνες, αυτοκίνητα κ.α.
  • Σε χαρτί διαφόρων διαστάσεων και όγκων. Εκτυπώσεις έγχρωμες και ασπρόμαυρες, γυαλιστερές και ματ, εργασιών, τιμοκαταλόγων, βιβλίων, παρουσιάσεων, φυλλαδίων κ.α.

Offset εκτυπώσεις

  • Κάρτες - Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να πετύχουμε υψηλής αισθητικής έγχρωμα εκτυπωμένες επαγγελματικές κάρτες, με δυνατότητα παραγωγής όσων τεμαχίων επιθυμείτε. Έχετε τη δυνατότητα αν επιλέξετε μακέτα από την συλλογή μας.
  • Επιστολόχαρτα - Επιστολόχαρτο σε απλό χαρτί ή ειδικού τύπου με σταθερή ποιότητα χρωμάτων εκτύπωσης για μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητας.

Εκτύπωση σε χαρτί ματ ή φωτογραφικό

Εκτύπωση σε χαρτί ματ ή φωτογραφικό

Έχετε την φωτογραφία, έχουμε τον εκτυπωτή. Στείλτε μας την φωτογραφία ή το collage που επιθυμείτε, επιλέξτε την διάσταση και εμείς θα το εκτυπώσουμε.

Περισσότερα

Εκτύπωση σε καμβά

Εκτύπωση σε καμβά έργων τέχνης & φωτογραφιών

Θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας γκαλερί έργων τέχνης; Έχουμε τον κατάλληλο εκτυπωτή. Εκτύπωση σε βαμβακερό καμβά με 12 μελάνια νερού.

Περισσότερα