Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022

Προκήρυξη Α.Σ.Ε.Π. 2Γ/2022: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 21ης Νοεμβρίου 2022, με αριθμό φύλλου 75 προκήρυξη με την οποία το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού καλεί σε γραπτό διαγωνισμό ενδιαφερόμενους υποψήφιους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, για την πλήρωση 5.124 μόνιμων θέσεων εργασιών σε δημόσιους φορείς.

Σε πρώτο στάδιο οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική “Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση” στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr). Η περίοδος υποβολής ξεκινάει από την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι συμπληρώνουν την σχετική αίτηση με τα προσόντα τους, όπως τίτλοι σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαιώσεις εγγραφής και σχετικά πιστοποιητικά, τα οποία πρέπει να ισχύουν κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Στα απαιτούμενα πιστοποιητικά περιλαμβάνονται και τα πρόσθετα προσόντα, όπως βεβαιώσεις Η/Υ, πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών, και βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας.

Δικαιολογητικά

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων της ηλεκτρονικής αίτησης. Η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται αυτοματοποιημένα οπότε είναι σημαντικό να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες ορθής συμπλήρωσης.

Τα βήματα:

1. Αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό 2Γ/2022 του Α.Σ.Ε.Π., μέσω της ιστοσελίδας www.asep.gr.

2. Παράβολο τριών (3) Ευρώ

3. Κατάθεση ακαδημαϊκών εγγράφων

α) Δημόσια έγγραφα της ημεδαπής γίνονται αποδεκτά, εφόσον υποβάλλονται σε ευκρινή μορφή.

β) Ιδιωτικά έγγραφα της ημεδαπής γίνονται αποδεκτά, εφόσον υποβάλλονται σε ευκρινή μορφή, χωρίς να απαιτείται επικύρωση από δικηγόρο ή θεώρηση από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές

γ) Έγγραφα της αλλοδαπής (πιστοποιητικά και βεβαιώσεις) γίνονται αποδεκτά, εφόσον υποβάλλονται σε ευκρινή μορφή φωτοαντίγραφα, τα οποία έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές και έχουν επικύρωση από δικηγόρο. Για ιδιωτικά έγγραφα αρκεί μόνο η επικύρωση από δικηγόρο. Πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Ποιες είναι επίσημες μεταφράσεις για τον Α.Σ.Ε.Π.;

Οι επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο και από μεταφραστές της κατά τόπο αρμόδιας Πρεσβείας ή Προξενείου (εάν υπάρχουν). Να σημειωθεί, ότι η Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών έχει καταργηθεί από τις 31/8/2021.

Το πρώτο στάδιο ολοκληρώνεται με την αξιολόγηση των τυπικών προσόντων που αναφέρονται στη δήλωση και αντιπαραβάλλονται με τα κατατεθειμένα δικαιολογητικά.

Στο δεύτερο στάδιοακολουθεί η εξέταση γνώσεων γενικού περιεχομένου και η δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας, με την μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Το κάθε μάθημα έχει 50% συντελεστή βαρύτητας και ορίζεται σε κλίμακα από 1 έως 100. Επιτυχόντες ορίζονται οι υποψήφιοι που θα περάσουν τη βάση των 55 μονάδων σε κάθε μάθημα αλλά και συνολικά.

Καλή επιτυχία!