Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Δεκτά τα πτυχία Κολεγίων από τον ΑΣΕΠ για διορισμό εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κάτοχοι πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων που έχουν εκδοθεί από πανεπιστήμια της αλλοδαπής έχουν πλέον την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για τον διορισμό τους στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα δημόσια σχολεία εφόσον έχουν προβεί σε αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων.

Η νέα διάταξη που περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις» και κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή ανοίγει το δρόμο για αποφοίτους πανεπιστημίων της αλλοδαπής να ενταχθούν στο δημόσιο ανθρώπινο δυναμικό.
Αναλυτικά η προς ψήφιση διάταξη ορίζει ότι τα πτυχία που χορηγούνται από ΑΕΙ της αλλοδαπής γίνονται δεκτά από το ΑΣΕΠ για τον διορισμό των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία, εφόσον έχουν προβεί σε αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων. Οι υποψήφιοι, λοιπόν, πρέπει να διαθέτουν απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλου σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βάσει του ΠΔ 38/2010 με συναφή τίτλο σπουδών για κλάδο εκπαιδευτικού. Αρμόδιος φορέας είναι το ΑΣΕΠ, αν και φήμες λένε, ότι θα αντικατασταθεί σύντομα.
Η ίδια διαδικασία θα ισχύει για μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα που χορηγούνται από εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής. Οι τίτλοι αυτοί θα γίνονται δεκτοί για τη συμμετοχή των υποψηφίων σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικών, εφόσον έχουν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας συναφούς αντικειμένου με εκπαιδευτικό κλάδο.

Επίσημη μετάφραση πτυχίου και αναλυτικής βαθμολογίας από δικηγόρο

Η νέα διάταξη που τίθεται προς ψήφιση αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων και ο τελικός νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό τα έγγραφα που θα καταθέσει ο κάθε υποψήφιος να είναι σωστά και σύμφωνα με τις διατάξεις και τις προδιαγραφές του κάθε διαγωνισμού. Στο Φωτοτυπικό και Μεταφραστικό Κέντρο Πειραιά - Μανωλάκος συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μεταφραστές δικηγόρους που αναλαμβάνουν την επίσημη μετάφραση πτυχίου και την επίσημη μετάφραση αναλυτικής βαθμολογίας για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.
Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα λάβει μία ορθή και επίσημη μετάφραση, επικυρωμένη από δικηγόρο έτοιμη προς κατάθεση στο ΑΣΕΠ, αναγνωρισμένη, επίσημη, έγκυρη.