Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Roll up stand banner με μηχανισμό και ψηφιακή εκτύπωση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας είναι εκτύπωση σε roll up stand banner.

Είναι δύσκολο να μην σας τραβήξει την προσοχή ένα roll up stand banner με εκτύπωση. Εδώ και χρόνια οι εταιρείες το χρησιμοποιούν για να προωθήσουν προϊόντα, υπηρεσίες ή να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους στην αγορά. Ένα roll up stand banner με εκτύπωση τοποθετημένο στο σωστό σημείο, με επαγγελματική σχεδίαση και υψηλής ποιότητας εκτύπωση μπορεί να μεταφέρει το μήνυμά σας και να κάνει γνωστή την εταιρεία σας σε ένα μεγάλο αριθμό υποψήφιων πελατών.

Τι κάνει αποτελεσματικό ένα roll up stand banner με εκτύπωση

Οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που θα ορίσουν την αποτελεσματικότητα ενός roll up stand banner με εκτύπωση είναι ο σχεδιασμός του και η τοποθεσία του. Ένα καλοσχεδιασμένο roll up stand banner με εκτύπωση θα έχει πενιχρά αποτελέσματα, εάν είναι τοποθετημένο σε σημείο, που δεν φαίνεται ή η υπηρεσία ή το προϊόν, δεν αφορά το αγοραστικό κοινό που περνάει από το σημείο. Επίσης, δεν θα φανεί, εάν βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους ανταγωνιστές ή ακόμα και ανάμεσα σε δικά σας roll up stand banner με εκτύπωση. Ταυτόχρονα ένα κακοσχεδιασμένο roll up stand banner με εκτύπωση όσο και ιδανικό να είναι το σημείο ποτέ δεν θα προσελκύσει τα βλέμματα με θετικό τρόπο.

Τα χαρακτηρίστηκα ενός αποτελεσματικού roll up stand banner με εκτύπωση είναι:

Συγκεκριμένος σκοπός/στόχος

Είναι ανέφικτο να διαφημίσετε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα roll up stand banner. Εάν θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, τότε το λογότυπο, ένα σλόγκαν (strapline) και στοιχεία επικοινωνίας είναι αρκετά. Εάν παρουσιάζετε ένα νέο προϊόν ή μια υπηρεσία, συγκεντρωθείτε μόνο σε αυτό. Μπορείτε να παρουσιάσετε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε άλλο διαφημιστικό υλικό ή όταν ο υποψήφιος πελάτης επικοινωνήσει μαζί σας. Σκοπός ενός roll up stand banner με εκτύπωση είναι να διαφημίσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, που σχετίζεται με το υποψήφιο πελατειακό κοινό που θα βρίσκεται στο χώρο.

Όχι πολλά λόγια

Ένα roll up stand banner με εκτύπωση δεν θέλει πολλά λόγια. Ένας τίτλος, ένα σλόγκαν (strapline) ή κάποιες επιγραμματικές πληροφορίες είναι αρκετά. Έχει παρατηρηθεί ότι ο περαστικός δεν θα σταθεί για να αφιερώσει χρόνο να διαβάσει πολλές πληροφορίες. Το μήνυμα πρέπει να είναι μικρό και ξεκάθαρο.

Σχετικές πληροφορίες στο επάνω μέρος του roll up stand banner

Η ανάγνωση ξεκινάει από την κορυφή ενός roll up stand banner με εκτύπωση. Έχετε στο μυαλό σας, ότι διάφορα αντικείμενα ή ακόμα και άνθρωποι μπορούν να εμποδίσουν τους περαστικούς να διαβάσουν το μήνυμά σας. Τα στοιχεία, που θα τραβήξουν την προσοχή ενός υποψήφιου πελάτη, πρέπει να είναι στην κορυφή!

Λογότυπο, όνομα εταιρείας και στοιχεία επικοινωνίας

Ένα roll up stand banner με εκτύπωση πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει το λογότυπό σας, τα χρώματα να δένουν με το υπόλοιπο διαφημιστικό υλικό, ώστε ο συσχετισμός χρωμάτων και εταιρείας να είναι εύκολος και γρήγορος. Σκοπός είναι η αναγνωρισιμότητά σας. Ευδιάκριτα στοιχεία επικοινωνίας, ιστοσελίδα ή και ακόμα προφίλ στα social media.

Call to action

Γιατί ένας υποψήφιος πελάτης να επιλέξει την δική σας εταιρεία; Το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας δεν αρκούν. Αντίθετα, ένα σλόγκαν (strapline) ή κάποιες υπηρεσίες και προϊόντα μπορούν να τραβήξουν την προσοχή. Μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό και στην ποιότητα εκτύπωσης και έχετε μεγάλες πιθανότητες για αύξηση πωλήσεων και πελατολογίου, με ένα roll up stand banner με εκτύπωση.

Το Φωτοτυπικό Και Μεταφραστικό Κέντρο Πειραιά Μανωλάκος, μπορεί να αναλάβει την επαγγελματικό σχεδιασμό, την ποιοτική εκτύπωση σε PVC (πολυπροπυλένιο) με 12μέλανο εκτυπωτή του roll up stand banner και την τοποθέτησή του σε μηχανισμό, που αντέχει στο χρόνο και στη χρήση. Το κόστος ενός roll up stand banner με εκτύπωση ξεκινάει από τα 60 ευρώ και μπορείτε να το παραλάβετε σε 2 εργάσιμες ημέρες, αρκεί να μας στείλετε την μακέτα. Για περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.