Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Επαγγελματικές κάρτες: Ποσότητα και κόστος για την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για το πόσο σημαντικοί παράγοντες είναι ο πρωτότυπος σχεδιασμός και η ποιοτική εκτύπωση επαγγελματικών καρτών για μια επιχείρηση. Είναι η πρώτη εντύπωση για εσάς και την επιχείρησή σας. Ο σχεδιασμός, η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, αλλά και η ποιότητα του χαρτιού είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχημένη πρώτη εντύπωση, η οποία θα καθορίσει και το ποσοστό των υποψήφιων πελατών που θα επικοινωνήσει μαζί σας. Η θεωρία λέει… προσεγμένες και ποιοτικές επαγγελματικές κάρτες, προσεγμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών

Οι νέοι επαγγελματίες όταν ξεκινάνε σκέφτονται, πώς να μειώσουν τα κόστη. Οπότε, όταν μας επισκέπτονται, στην ερώτηση πόσες επαγγελματικές κάρτες θέλετε να εκτυπώσουμε, η συνηθισμένη απάντηση είναι «Δεν θέλω πολλές, τώρα ξεκινάω». Λογική σκέψη όταν θέλουν να κρατήσουν τα κόστη χαμηλά, αλλά έτσι χάνονται ευκαιρίες. Τις περισσότερες φορές όχι μόνο μειώνουν την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών αλλά αποφεύγουν να μοιράσουν.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαγγελματικές κάρτες για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας. Σίγουρα, ο καλύτερος τρόπος είναι μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, που σε ιδανικές συνθήκες θα ακολουθήσει τηλεφώνημα για έναρξη συνεργασίας. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές κάρτες και να δημιουργήσετε επαφές και υποψήφιους πελάτες. Εμείς θα σας προτείνουμε 5 τρόπους, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαγγελματικές κάρτες, εκτός από τους κλασικούς.

Επαγγελματικές κάρτες σε κάθε φάκελο αλληλογραφίας

Αποδείξεις, τιμολόγια, ευχαριστήριες και ευχετήριες κάρτες ακόμα και μια απλή επιστολή που θα μπει σε φάκελο, μπορεί και πρέπει να συνοδεύεται από μια έστω επαγγελματική σας κάρτα, εάν όχι παραπάνω. Ακόμα και εάν δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες σας εκείνη τη στιγμή, υπάρχει πιθανότητα να κρατήσουν την κάρτα ή ακόμα καλύτερα να την μοιραστούν με συναδέλφους και έτσι να «μπείτε στη λίστα» με τους υποψήφιους προμηθευτές.

Επαγγελματικές κάρτες ακόμα και όταν πληρώνεται λογαριασμό

Πόσες φορές έχετε πάει σε μια επιχείρηση και έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι πελάτης σας. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη ή με τον υπεύθυνο της επιχείρησης και αρχίστε την κουβέντα σαν απλός πελάτης. Κάντε μια αγορά, και όταν θα πληρώσετε αφήστε μια κάρτα σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν είναι καθόλου ενοχλητικό ή αγενές. Αντίθετα, είναι ένας τέλειος τρόπος να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, και ποτέ δεν ξέρετε, τα χρήματα που του δώσατε μπορεί να σας τα δώσει πίσω.

Δώστε πολλές επαγγελματικές κάρτες

Συνήθως δίνουμε μια επαγγελματική κάρτα ανά άτομο. Αυτομάτως μειώνουμε τη δυνατότητα να μας «συστήσει» αργότερα, όταν δεν θα είμαστε μαζί του. Δίνοντας 2 και 3 επαγγελματικές κάρτες ανά άτομο, του δίνουμε τη δυνατότητα να προτείνει εμάς και τις υπηρεσίες σας σε γνωστούς, συναδέλφους και φίλους. Εάν έχει επιπλέον επαγγελματικές κάρτες έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τα στοιχεία επικοινωνίας μας και έτσι να δημιουργηθεί η πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας.

Επαγγελματικές κάρτες για εκδηλώσεις

Σίγουρα πάντα θα έχετε μαζί σας επαγγελματικές κάρτες, όταν πηγαίνετε σε γιορτές, συνέδρια, εκθέσεις και παρόμοιες εκδηλώσεις, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχει πιθανότητα να χαθούν ευκαιρίες προώθησης. Αρχικά προσπαθήστε να πηγαίνετε σε όσα περισσότερα μπορείτε και στο τέλος ξεχωρίστε αυτά με τις περισσότερες πιθανότητες έναρξης συνεργασιών. Εξοπλίστε την ομάδα σας με πολλές επαγγελματικές κάρτες και απλωθείτε. Μέχρι το τέλος της εκδήλωσης πρέπει να τις έχετε μοιράσει όλες.

Επαγγελματικές κάρτες και γνωριμίες

Πάντα πρέπει να έχετε μαζί σας επαγγελματικές κάρτες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς μια. Μια βραδινή έξοδος, μια τυχαία συνάντηση, μια απλή βόλτα στο πάρκο ή και μια τυχαία γνωριμία μπορεί να κρύβει πιθανότητα συνεργασίας. Πάντα να κλείνετε την συνάντηση δίνοντας, όπως προείπαμε, επαγγελματικές κάρτες. Εάν τους κάνατε καλή εντύπωση σίγουρα θα κρατήσουν τις επαγγελματικές κάρτες και θα σας προτείνουν όποτε τους δοθεί η ευκαιρία.

Στο Φωτοτυπικό και Μεταφραστικό Κέντρο Πειραιά - Μανωλάκος, έχουμε ομάδα από επαγγελματίες γραφίστες με εμπειρία και φαντασία έτοιμοι να αναλάβουν τον πρωτότυπο σχεδιασμό και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την ποιοτική εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, ικανές να σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών με εγγυημένα αποτελέσματα.