Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018

Μεταφράσεις από επαγγελματία μεταφραστή

Οι μεταφράσεις κειμένων, ακούγεται κάτι εύκολο αλλά δεν είναι, όσο και απλό να είναι το κείμενο. Ακόμα και ένα απλό κείμενο μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για έναν άπειρο μεταφραστή. Η απειρία φαίνεται πάντα στο τελικό αποτέλεσμα και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει εσάς και την επιχείρησή σας. Η μετάφραση απαιτεί ακρίβεια και εμπειρία.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληθώρα οικονομικών και δελεαστικών προσφορών που υπόσχονται μεταφράσεις, γρήγορα και οικονομικά. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που θέλετε να προωθήσετε μέσα από το κείμενο;
Για αξιόπιστες και ποιοτικές μεταφράσεις πρέπει να επενδύσετε σε έναν επαγγελματία μεταφραστή, με αποδεδειγμένη εμπειρία για γνώση στον τομέας που σας ενδιαφέρει. Αν και το κόστος δεν έχει καμία σχέση με τις δελεαστικές προσφορές που θα βρείτε στο διαδίκτυο το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την απόφασή σας να επενδύσετε σε έναν επαγγελματία μεταφραστή.

Επαγγελματικές και ποιοτικές μεταφράσεις

Το να προσλάβετε κάποιον με το οποίο νιώθετε άνετα να συνεργαστείτε ή είναι οικονομικός μπορεί να σας γλυτώσει κάποια χρήματα στην αρχή, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να σας κοστίσει πολύ περισσότερο αργότερα. Μπορεί όχι μόνο οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Θέλετε κάποιον επαγγελματία μεταφραστή με εμπειρία που να μπορέσει να εγγυηθεί ποιοτικές μεταφράσεις κειμένων.
Πριν αναθέσετε τη μετάφραση του κειμένου σας σε κάποιον μεταφραστή πρέπει πρώτα να είσαστε σίγουροι για την εμπειρία του. Η γλώσσα που σας ενδιαφέρει είναι η μητρική του; Έχει εμπειρία στην ορολογία της γλώσσας προς μετάφραση; Μεγαλύτερη η εμπειρία τόσο καλύτερο το μεταφρασμένο κείμενο και προσαρμοσμένο στην διάλεκτο της γλώσσας προς μετάφραση. Ένας μεταφραστής με εμπειρία θα χρησιμοποιήσει όρους της τοπικής διαλέκτους κάτι που θα κάνει το μεταφρασμένο κείμενο ακόμα πιο ευχάριστο στην ανάγνωση.

Διατήρηση ορολογίας και εκφράσεων στις μεταφράσεις

Η ακρίβεια στον τρόπο έκφρασης, οι σωστές εκφράσεις και ορισμοί, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό κόσμο, εξασφαλίζει τη σωστή επικοινωνία, εσωτερικά της εταιρείας αλλά και με τους πελάτες της. Ένας επαγγελματίας μεταφραστής γνωρίζει το πόσο σημαντικές είναι οι εκφράσεις και οι ορισμοί. Βάζοντας την εμπειρία του αλλά και έχοντας ανοιχτή επικοινωνία με τον πελάτη, μαζί μπορούν να διασφαλίσουν ότι η επικοινωνία αυτή δεν θα επηρεαστεί αργότερα από τα μεταφρασμένα κείμενα.

Ειδικότητας μεταφραστής

Μια συνηθισμένη πρακτική που ακολουθούν αρκετές εταιρείες, είναι να χρησιμοποιούν κάποιον από τους υπαλλήλους που μιλάει τη γλώσσα προς μετάφραση, έχει εμπειρία στους ορισμούς αλλά δεν είναι μεταφραστής. Αν και ακούγεται πολύ δελεαστικό, αφού το κόστος είναι μηδέν και η δουλειά μπορεί να γίνει εσωτερικά χωρίς να διακινδυνέψουν εμπιστευτικές πληροφορίες να διαρρεύσουν, το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό ενός επαγγελματία μεταφραστή με εμπειρία. Ακόμα μια οικονομική κίνηση που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για την τελική ποιότητα του κειμένου.

Επιλογή μεταφραστικού γραφείου

Η επιλογή του κατάλληλου μεταφραστικού γραφείου για το έργο σας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί έρευνα και υπομονή. Ο χρόνος παράδοσης και η τιμή παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά μην ενδώσετε στην πρώτη δελεαστική προσφορά γρήγορης και οικονομικής μετάφρασης. Σκεφτείτε το χρόνο που θα θέλατε να αφιερώσετε εσείς στο κείμενο για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε με διάφορα μεταφραστικά γραφεία και στο τέλος θα καταλήξετε ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιλογής είναι η ποιότητα.


Εμείς διαθέτουμε ένα δίκτυο από επαγγελματίες μεταφραστές με αποδεδειγμένη εμπειρία ο καθένας στον τομέα του. Οι μεταφραστές μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν κείμενα προς μετάφραση σε διάφορες γλώσσες και με διάφορες ορολογίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση κόστους και χρόνου για μια ποιοτική μετάφραση.