Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Πλαστικοποίηση μικρού και μεγάλου μεγέθους

Για την προστασία των εντύπων, ανεξαρτήτου μεγέθους, απαιτείται πλαστικοποίηση. Η πλαστικοποίηση είναι μια μετεκτυπωτική επεξεργασία κατά την οποία μια μεμβράνη επικολλάται στη μια ή και στις δύο επιφάνειες του χαρτιού και το κάνει αδιάβροχο και ανθεκτικό στο χρόνο και τη χρήση. Υπάρχουν δυο τύποι πλαστικοποίησης, η θερμή και η ψυχρή. Ο κάθε τύπος πλαστικοποίησης καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και μπορεί να έχει δύο μορφές είτε matt, δηλαδή μη γυαλιστερή κατάλληλη για επιφάνειες που πρέπει να διαβάζονται εύκολα είτε gloss, δηλαδή γυαλιστερή.

Ψυχρή πλαστικοποίηση

Η ψυχρή πλαστικοποίηση μπορεί να εφαρμοστεί είτε στη μια είτε και στις δύο όψεις του εγγράφου και χαρακτηρίζεται από τη λεπτότητα της μεμβράνης που χρησιμοποιείται, αφού επιτρέπει στο χαρτί να λυγίζει, ούτως ώστε να παίρνει το σχήμα της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί ή να διπλώνει, όπως τα δίπτυχα ή τα τρίπτυχα. Η ψυχρή πλαστικοποίηση είναι κατάλληλη για αυτοκόλλητα, επαγγελματικές κάρτες, τιμοκαταλόγους, όταν απαιτείται τσάκιση, ευχετήριες κάρτες, αφίσες, καρτελάκια τιμών, φωτογραφίες, και χάρτες.

Υπέρ

  • Χαμηλό κόστος
  • Δυνατότητα για τσακίσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φυλλάδιο ή κατάλογο, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της πλαστικοποίησης ή του έγγραφου

Κατά

  • Μειωμένη αντοχή στη καθημερινή χρήση

Θερμή πλαστικοποίηση

Αντίθετα με τη ψυχρή, για τη θερμή πλαστικοποίηση η μεμβράνη είναι πιο χοντρή, κάτι που κάνει το έγγραφο σχεδόν άκαμπτο. Εφαρμόζεται και στις δύο όψεις του χαρτιού και είναι κατάλληλη για αφίσες, έγγραφα, καρτελάκια τιμών, κάρτες μέλους, ταυτότητες, τιμοκατάλογοι, φωτογραφίες, χάρτες, μηχανολογικά σχέδια, πίνακες οδηγιών, αρχιτεκτονικά ή ναυτιλιακά σχεδιαγράμματα. Εάν το περιεχόμενο θα υποστεί σκληρή χρήση και σε εξωτερικό χώρο, τότε η θερμή πλαστικοποίηση είναι η σωστή επιλογή.

Υπέρ

  • Αυξημένη αντοχή στη καθημερινή χρήση

Κατά

  • Μεγαλύτερο κόστος σε σχέση με τη ψυχρή
  • Το έγγραφο δεν μπορεί να διπλωθεί χωρίς να μην αλλοιωθεί η ποιότητα της πλαστικοποίησης

Έχουμε την κατάλληλη λύση για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και των εταιρειών που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πλαστικοποίηση από λίγα εκατοστά με μέγιστη διάσταση 1,6 μέτρα πλάτος και απεριόριστο μήκος. Χρησιμοποιούμε θερμικά και ψυχρά φιλμ στα 45 mic και στα 125 mic με φίλτρο UV για προστασία από το φως, υψηλών προδιαγραφών που δεν αλλοιώνουν τα χρώματα ή την ευκρίνεια του περιεχομένου και προστατεύουν το περιβάλλον, αφού τα πλαστικοποιημένα φύλλα είναι 100% ανακυκλώσιμα.