Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

ή αλλιώς σκανάρισμα σχεδίων και εγγράφων και αποθήκευση σε CD ή USB ή και αποστολή με email

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

σχεδίων και εγγράφων έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορους τύπους χαρτιών

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017

Επαγγελματικές κάρτες: Σχεδιασμός και εκτύπωση

Οι επαγγελματικές κάρτες ουσιαστικά είναι ένας τρόπος προώθησης της επιχείρησής σας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με περιορισμένο χώρο που βασικό σκοπό έχει να δελεάσει έναν υποψήφιο πελάτη, για να μάθει περισσότερα για εσάς και την επιχείρησής σας. Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός παράγοντας που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν σχεδιάζετε την επαγγελματική σας κάρτα, τον ανταγωνισμό. Σκεφτείτε ότι επαγγελματικές κάρτες που προωθούν επιχειρήσεις ή υπηρεσίες παρόμοιες με τις δικές σας υπάρχουν χιλιάδες. Συνεπώς, πρέπει η επαγγελματική σας κάρτα να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών καρτώνΟ σχεδιασμός είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία της επαγγελματικής σας κάρτας. Πρωτοτυπία, αλλά και απλότητα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης επαγγελματικής κάρτας. Μερικά σημεία που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, όταν σχεδιάζετε την κάρτα σας.

  • Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν σε μια επαγγελματική κάρτα συνήθως καθορίζονται από τα χρώματα στο λογότυπο.
  • Η γραμματοσειρά θα πρέπει να σχετίζεται με τον τύπο των υπηρεσιών σας. Ένας δικηγόρος θα προτιμήσει μια γραμματοσειρά αυστηρή με γωνίες, ενώ αντίθετα ένας προγραμματιστής μια τετράγωνη γραμματοσειρά.
  • Οι περισσότερες επαγγελματικές κάρτες έχουν ορθές γωνίες. Εσείς δοκιμάστε καμπύλες σε 2 από τις 4 γωνίες της κάρτας. Η συγκεκριμένη τεχνική αυξάνει το τελικό κόστος, οπότε αξίζει όταν η ποσότητα επαγγελματικών καρτών που θέλετε να εκτυπώσετε είναι μεγάλη.
  • Εάν το λογότυπο της επιχείρησή σας είναι μεγάλο αφιερώστε τη μια πλευρά της κάρτας μόνο για το λογότυπο.
  • Ο πιο συνηθισμένος τρόπος προώθησης της επαγγελματικής σας κάρτας είναι χέρι με χέρι. Η αίσθηση της αφής είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τραβήξει την προσοχή ενός υποψήφιου πελάτη ή συνεργάτη. Δοκιμάστε πρωτότυπους τύπους χαρτιών και επιλέξτε ανάγλυφα σημεία στην κάρτα. Εάν πάλι στηρίζεστε στο σχέδιο και όχι στο τύπο του χαρτιού, επιλέξτε πλαστικοποίηση και από τις δύο πλευρές. Δίνει στην κάρτα σας άλλο αέρα, αφού ξεφεύγει από την απλή εκτύπωση σε ένα χαρτί 350 γραμμαρίων.
  • Οι επαγγελματικές κάρτες πρέπει να χωράνε στο πορτοφόλι ή την ειδική θήκη για τις κάρτες. Ένα κλασικό μέγεθος κάρτας είναι 8,5εκ x 5,5εκ που ισοδυναμεί με το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας.

Πείτε όχι στη συνεκτύπωση της επαγγελματικής κάρτας

Άλλο συνεκτύπωση και άλλο εκτύπωση επαγγελματικών καρτών! Το επόμενο βήμα είναι η εκτύπωση και η πλαστικοποίηση των επαγγελματικών καρτών. Κυκλοφορούν πολλές “προσφορές” στο διαδίκτυο που με ελάχιστα χρήματα λαμβάνεις μεγάλο αριθμό καρτών, αλλά σε 5-10 μέρες. Η μείωση της τιμής και η αύξηση του χρόνου παράδοσης είναι το αποτέλεσμα της συνεκτύπωσης. Συνεπτύπωση επαγγελματικών καρτών ή εντύπων είναι το «πάντρεμα» διαφορετικών έργων εκτύπωσης μαζί. Κάθε κάρτα, κάθε έντυπο έχει τα δικά του χαρακτηρίστηκα και τις δικές του απαιτήσεις εκτύπωσης για ένα άριστο αποτέλεσμα. Όταν η μια κάρτα έχει σκούρα χρώματα, όπως μαύρο, που είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό χρώμα, και η άλλη ανοιχτά χρώματα και σκιές, το αποτέλεσμα της συνεκτύπωσης θα είναι μαύρες κάρτες με λευκά σημάδια και κάρτες με σκιές που θα έχουν γίνει γραμμές. Στην αντίθετη περίπτωση που δεν ακολουθείται συνεκτύπωση, το μαύρο βγαίνει έντονο και καθαρό, ενώ οι σκιές παραμένουν σκιές και τα χρώματα είναι έντονα και καθαρά.

Στο Φωτοτυπικό και Μεταφραστικό Κέντρο Πειραιά – Μανωλάκος έχουμε έμπειρους γραφίστες, με φαντασία και γνώση της αγοράς που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την ιδανική για εσάς επαγγελματική κάρτα. Ταυτόχρονα ο επαγγελματικός μας εξοπλισμός εγγυάται άριστη ποιότητα εκτύπωσης της επαγγελματικής σας κάρτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε ενάντια της συνεκτύπωσης και δεν είναι πρακτική που χρησιμοποιούμε. Γιατί, τελικά, η ποιότητα είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.