Φωτοτυπίες

Φωτοτυπίες

έγχρωμες και ασπρόμαυρες σε διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιών

Μεταφράσεις - Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφράσεις

ισότιμες του υπουργείου εξωτερικών, για συναλλαγές με δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

Εκτυπώσεις σχεδίων - Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Εκτυπώσεις

αρχιτεκτονικών σχεδίων, φωτογραφιών, αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων κ.α.

Υπηρεσίες σάρωσης - Σκανάρισμα σχεδίων

Ψηφιοποίηση

υπηρεσίες ψηφιοποίησης πάσης φύσεως αναλογικού περιεχομένου

Μεταφράσεις από επαγγελματία μεταφραστή

Οι μεταφράσεις κειμένων, ακούγεται κάτι εύκολο αλλά δεν είναι, όσο και απλό να είναι το κείμενο. Ακόμα και ένα απλό κείμενο μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για έναν άπειρο μεταφραστή. Η απειρία φαίνεται πάντα στο τελικό αποτέλεσμα και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει εσάς και την επιχείρησή σας. Η μετάφραση απαιτεί ακρίβεια και εμπειρία.

περισσοτερα

Μετάφραση ιστοσελίδων - ένας απλός και γρήγορος οδηγός

Η οικονομική κρίση, που δυστυχώς ακόμα μαστίζει τη χώρα μας, έχει αναγκάσει πολλές επιχειρήσεις να αναζητήσουν νέο πελατολόγιο στο εξωτερικό. Για τις μεγάλες επιχειρήσεις η αλλαγή έδρας ή η δημιουργία ενός νέου καταστήματος είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχει και η ανάλογη οικονομική άνεση. Τι γίνεται όμως με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που για τις περισσότερες από αυτές είναι δύσκολο να κρατήσουν το ήδη υπάρχον κατάστημα ανοιχτό; Η λύση είναι η υπηρεσία μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

περισσοτερα

Brexit, Ευρωπαϊκή ιθαγένεια και Επίσημες μεταφράσεις

Η αβεβαιότητα που έφερε το Brexit, οδήγησε πολλούς πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας να υποβάλλουν αίτηση για ιθαγένεια σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Οι συνηθέστεροι λόγοι που προβάλουν είναι η καταγωγή, ο γάμος με έτερο Ευρωπαίο πολίτη ή η μακρά διαμονή σε κάποια άλλη χώρα.

περισσοτερα

5 μυστικά για άψογες καλοκαιρινές φωτογραφίες

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που το να αρπάξετε τη φωτογραφική σας μηχανή και να βγάλετε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της νέας σεζόν είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα όταν την φωτογραφία θα στολίζει ένας καταγάλανος ουρανός και ένας ηλιόλουστος ήλιος. Φωτογραφίες από μια πόλη γεμάτη κόσμο ή μιας ήρεμης λίμνης με φόντο το ηλιοβασίλεμα, είναι βαρετές και συνηθισμένες. Το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω… το καλοκαίρι είναι μια ιστορία για να θυμόμαστε και να διηγούμαστε όλο το χειμώνα μέσα από τις φωτογραφίες.

περισσοτερα

Πλαστικοποίηση μικρού και μεγάλου μεγέθους

Για την προστασία των εντύπων, ανεξαρτήτου μεγέθους, απαιτείται πλαστικοποίηση. Η πλαστικοποίηση είναι μια μετεκτυπωτική επεξεργασία κατά την οποία μια μεμβράνη επικολλάται στη μια ή και στις δύο επιφάνειες του χαρτιού και το κάνει αδιάβροχο και ανθεκτικό στο χρόνο και τη χρήση. Υπάρχουν δυο τύποι πλαστικοποίησης, η θερμή και η ψυχρή. Ο κάθε τύπος πλαστικοποίησης καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και μπορεί να έχει δύο μορφές είτε matt, δηλαδή μη γυαλιστερή κατάλληλη για επιφάνειες που πρέπει να διαβάζονται εύκολα είτε gloss, δηλαδή γυαλιστερή.

περισσοτερα